Referenser för installerad solceller och batterilagringar

Här har vi valt ut några av våra installerade anläggningar för att visa olika varianter på olika solceller samt varianter på tak.

Många av våra anläggningar har LG´s solceller där LG nu dessvärre har avslutat sin produktion. Som en värdig ersättare av LG´s premium solceller har vi valt Meyer Burger som även den är premium och hög prestanda med hela 25 alt. 30 års produktgaranti.

Alla våra produkter är noga utvalda och alltid av premium kvalitet samt att de är producerade inom EU.

Denna anläggning är installerad i Smögen med 44st solceller från LG och en toppeffekt på 13,86kW. Solcellerna är kopplad till en växelriktare från världsledande Tyska SMA. Anläggningen har levererat över 14 000kWh/år.

Denna anläggning är installerad i Örebro med 123st helsvarta solceller från LG och en toppeffekt på 39,36kW. Solcellerna är kopplad till 2st växelriktare från världsledande Tyska SMA. Anläggningen beräknas leverera ca. 37 000kWh/år.

Denna anläggning är installerad i Västra Frölunda med 41st solceller från LG och en toppeffekt på 13,12kW. Solcellerna är utrustade med optimerare samt växelriktare från Solaredge. Anläggningen producerar ca. 13 000kWh årligen.

Belägen i Lindome och är ett exempel på att det är möjligt att få det estetiskt trots takfönster. Den har 29st helsvarta solceller från LG, toppeffekt på 9,28kW med en växelriktare från Fronius. Anläggningen  beräknas till ca. 8000kWh/år.

Anläggning är ett exempel på att ett valmat tak blir riktigt bra med liggande montage. Installerad i Skärhamn, 28st helsvarta solceller från LG, toppeffekt på 9,24kW, växelriktare från Kostal som är förberedd för batterilagring. Beräknas till ca. 9 300kWh/år.

Denna anläggning är installerad i Alingsås och vår tredje på samma gata. Helsvarta solceller från LG och en toppeffekt på 6,6kW. Solcellerna är kopplade till SMA´s nya växelriktare. Anläggningen producerar ca. 6600kWh årligen.

Anläggningen är installerad på Tjörn med helsvarta solceller från LG med en växelriktare från SMA.

Denna installation är gjord i Gråbo med helsvarta solceller från LG tillsammans med en växelriktare från Tyska SMA.

På Kungshamns brandstation är det installerat LG solceller som är kopplat till 3st växelriktare från SMA.

Denna anläggning är en av de som har installerats i Stockholm, Ekerö. Anläggningen består av solceller från LG och växelriktare från Österikiska Fronius

Här visas en anläggning med installerade LG solceller på flertalet takytor i symmetri och kopplat till en Fronius växelriktare.

I Gråbo finns denna solcellsanläggning installerad med LG solceller och en SMA växelriktare.

Denna anläggning består av en Fronius GEN24 hybridväxelriktare med 2st BYD HVM 22kWH som levererar ström även vid strömavbrott.

I denna underbara oas blev det installerat helsvarta solceller från LG och en hybridväxelriktare GEN24 från Fronius som gör anläggningen redo för en lagringsenhet.

Här installeras och driftsätts en växelriktare från Fronius.

Denna anläggning i Mölndal består av våra solceller från Meyer Burger tillsammans med en Fronius GEN24 hybridväxelriktare och en lagring från BYD.

Anläggningen har även nödströmsdrift som strömförsörjer huset vid elavbrott.

Här visas Fronius GEN24 tillsammans med lagring från BYD på samma adress i Mölndal som bilden till vänster.

Har man ett fritidshus utan elnät så är detta inga problem. Här är en anläggning som strömförsörjer huset dygnet runt och har även ett elverk som backup.

I Mollösund med den otroligt vackra omgivningen finns denna anläggning med LG paneler och Fronius växelriktare.

I Kungälv är det installerat LG helsvarta solceller med fronius GEN24 tillsammans med BYD lagring samt nödströmsdrift.

En anläggning i Kärna med Meyer Burger helsvarta solceller och fronius växelriktare. Ytterligare solceller på garage som ej syns på bild. Totalt ca. 20kW.

Solceller för alla behov

Vi följer alltid tillämpliga standarder för kvalitet och säkerhet.

 SS-EN 61400-2, IEC-61400-11, IEC-61400-12-1, IEC TS 61400-23, SS-EN 50308, SS-ISO 2394

Vi är alltid fullförsäkrade hos Länsförsäkringar vid alla våra installationer

Om ni vill veta mer och har frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna.
Ring oss på 0735 54 10 10 eller maila till Info@webshop.nordhenergy.se