Lite bakgrund om Nordh Energy Solar AB

Profilbild2Ägare Robert Nordh

Nordh Energy grundades 2011 och fokuserade främst på vindkraft fram tills 2014 då vi helt sadlade om till solceller som var på frammarsch. Utvecklingen har gått snabbt och genom vårt hårda arbete så har vi fått ett antal utmärkelser. Vår kunskap har kontinuerligt ökat vilket resulterat i att vi är certifierade solelsinstallatörer samt blivit auktoriserade service partners åt Fronius och Solaredge. Från LG har vi blivit auktoriserad s.k. "Energy Specialists".

Vår policy är att hela tiden ligga i framkant kunskapsmässigt men även att alltid vara noggranna med alla detaljer för våra installationer som reflekteras i våra recensioner från våra kunder.

Grundaren Robert Nordh´s bakgrund har en universitetsutbildning som geolog med specialisering inom marin geologi. Innan grundandet av Nordh Energy Solar AB var Robert verksam inom undervattensrobotar "ROV" där han avslutade sin tjänst som ROV Supervisor för att helt ägna sig åt företaget och utvecklas inom solcellsbranschen.

© Nordh Energy Solar AB. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok